Ansökningsblankett

Ansökan till

Motorkollo Krokom 29 Juli - 4 Augusti 2024
ÄR INSTÄLLT pga för få anmälda
Varmt välkommen åter 2025


Nu är Anmälan STÄNGD
OBS!!! LÄS INBJUDAN FÖRST INNAN NI GÖR ER ANSÖKAN TILL MOTORKOLLO 2024

Härmed godkänner jag att Krokoms Motorklubb lagrar mina inmatade uppgifter. Uppgifterna du angett lagras för att kunna administrera din ansökan. Krokoms Motorklubb kommer inte att lämna ut uppgifterna till tredje part. Tillgängligheten inom organisationen är begränsad. Tillgång till uppgifterna beviljas endast till de verksamhetsansvariga som inom motorkollos organisation, behöver uppgifterna för genomförandet av motorkollos verksamhet.


Krokoms Motorklubb "Motorkollo"

Dvärsättsvägen 2 835 41 Dvärsätt info@motorkollo.se


Medicinskt tillstånd vi bör känna till?


Observera att denna information inte kommer att användas i urvalsprocessen, men är ytterst viktig för att vi ska ha möjlighet att hantera alla eventuella situationer på plats, genom att vara så förberedda som möjligt och att besitta all information. Motorkollo är en stressig miljö och kan påverka olika människor på olika sätt, om ni har funderingar kontakta oss gärna innan och fråga. Vi kommer inte att acceptera att information medvetet undanhålls oss och om det uppdagas, att anmälan varit oärlig förberhåller vi oss rätten att vidta åtgärder.


VIKTIGT!!


När man fått bekräftelse på att man kommit med på motorkollo så

MÅSTE kolloavgiften (2500kr) betalas in senast 26 juli

Ni är antagen först när pengarna kommit in på vårt konto.

Kommer inte pengarna in i tid så går platsen över till någon annan.


OBS! OM NI INTE SKALL VARA MED PÅ KOLLOT OCH HAR FÅTT HEM EN BEKRÄFTELSE SÅ MÅSTE NI RINGA TILL JOCKE HESTNER OCH MEDDELA DETTA OMEDELBART PÅ 070-3826018


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JA
NEJ
 
JA
NEJ
 
JA
NEJ